Campingaz Icetime Plus Extreme 37L Campingaz Icetime Plus Extreme 37L
Campingaz Icetime Plus Extreme 37L Campingaz Icetime Plus Extreme 37L
Campingaz koelbox Icetime Plus Extreme 37 L
0 Reviews | Review toevoegen
Zeer ruime koelbox met een hoge isolatiewaarde!
€ 69,99
€ 62,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Campingaz Koelbox Icetime Plus Extreme 37L

De Campingaz Icetime Plus Extreme koelbox is geschikt voor langere kampeertrips of uitjes met familie en vrienden. De inhoud blijft meer dan 24 uur koel! Bovendien is deze koelbox voorzien van een nieuwe antimicriobiële werking aan de binnenzijde zodat je eten vers blijft en beschermd wordt tegen nare geurtjes, schimmel en meeldauw. De koelbox biedt onder andere ruimte voor 9 stuks 1,5 liter flessen. De deksel van de koelbox is voorzien van twee bekerhouders en kan als 'tafeltje' dienen. 
 

 

Dikke hoogwaardige PU-isolatie

Testen tonen aan dat het verlies aan koeling 30 % langs de bovenkant en 30 % langs de onderkant plaatsvindt. Dit nieuwe model is voorzien van meer isolatie in het deksel en de basis en minder in de zijwanden. Hierdoor zijn de buitenafmetingen kleiner, maar behoudt de koeler zijn inwendige capaciteit en prestaties. HIerbij is gebruik gemaakt van polyurethaan, het meest hoogwaardige isolatiemateriaal op de markt, wat de isolatie tot 30% verbetert!

Antimicrobiële binnenzijde

Het antimicrobiële effect wordt verkregen door een additief dat in het plastic is gesmolten voordat het in de voering wordt gegoten. Dit betekent dat de antimicrobiële laag gedurende de hele levensduur van het product aanwezig zal zijn en na verloop van tijd niet door slijtage kan worden verwijderd of verzwakt. Dit biedt de volgende voordelen:
- Bestand tegen schimmel- en meeldauwontwikkeling
- Verhindert de ontwikkeling van onaangename geurtjes

Vergrendeld en afgedicht

De koelbox is ontworpen met een lipje op het deksel dat perfect in de behuizing kan worden geklikt voor een veilige afdichting. Dankzij ons klik-en-vergrendelsysteem hoort u een geruststellende 'klik' wanneer u het deksel sluit, zodat u weet dat de koelbox goed is afgesloten!

 

Scharnierdeksel en brede dekselopening

De scharnierdeksels passen perfect in de behuizing, terwijl het handvat in de vorm van een beugel er perfect achter klikt. Dit maakt de koelbox compact voor gemakkelijk transport.
De koelbox heeft een brede opening, waardoor het vullen snel en gemakkelijk is. Het deksel is in de perfecte hoek ontworpen zodat de koelbox niet kan kantelen, zelfs wanneer hij leeg is.

 

Specificaties Icetime Plus Extreme

- Inhoud: 37L
- Isolatie: PU
- Isolatiewaarde: 32 uur
- Gewicht: 3,7kg
- Afmetingen: 55x34,9x40,7cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.