Meindl Borneo 2 MFS Meindl Borneo 2 MFS
Meindl Borneo 2 MFS Meindl Borneo 2 MFS
Meindl Borneo 2 MFS
3 Reviews | Review toevoegen
Comfortabele, stevige wandelschoen.
€ 254,90
€ 216,67
Prijs per Paar

Voorraad : 0

 

| Meer

Meindl Borneo 2 MFS

Deze Meindl Borneo 2 is gevoerd met het Memory Foam System (MFS). Hierdoor heeft de schoen een goede pasvorm en zit deze uiterst comfortabel. De Meindl Borneo 2 MFS is een stevige schoen gemaakt van nubuckleer. Door de gewaxte, nubuck lederen voering is de schoen waterafstotend en is de lederen binnenvoering tegelijkertijd ademend. Door het MFS (memory foam system) heeft de schoen een goede pasvorm en zit deze uiterst comfortabel. Het MFS heeft de eigenschap aan te passen aan de vorm van de voet.

Specificaties Meindl Borneo 2 MFS

- Materiaal: Nubuckleer
- Lederen voering
- Air-Active voetbed
- Multigrip Vibram zool
- Categorie: B


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Erik - 09-03-2021 12:44

Heerlijke schoenen, zonder inlopen direct volop in gebruik zonder problemen.

Anoniem - 08-06-2020 17:21

Prima, ze zitten goed!!

Harry - 24-12-2016 00:20

Heb eerst deze schoen aangeschaft, bleek door mijn Mortonse Neuroom in mijn rechter voet vrij snel te smal voor mijn rechter voet. Pijnlijk.
Gelukkig alleen in huis gedragen.
Enthousiast over de kwaliteit, ben ik bij dit merk gebleven en mocht ze natuurlijk ruilen voor de iets duurdere en op brede leest gemaakte Meindl Bernina 2. Dat heet service.
Perfect! Vandaar de 5 sterren voor de Bernina 2. Heb begrepen dat Veneboer dit model ook zijn assortiment gaat nemen. Zeker als je brede voeten hebt of een hogere wreef. Inlopen hoeft echt niet, goede wandelsokken maakt het geheel klaar voor de wandeling. (Falke)
Vandaag de hele dag gedragen. Volgende week een paar dagen in de Eifel, kijk er naar uit.
Heb hierbij een Youtube link met een Duitse review, Hij noemt MSF systeem bij, maar de Bernina 2 heeft een comfortabele kalfsleren voering.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3tUQ5_BR48