Campingaz Koelbox Powerbox 24 L
Campingaz Koelbox Powerbox 24 L
0 Reviews | Review toevoegen
Elektrische koelbox van Campingaz
€ 89,99
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Campingaz Koelbox Powerbox 24L

De Campingaz Powerbox Plus 24L is een elektrische koelbox, welke is voorzien van 30% extra premium isolatie dan zijn voorganger! Bij gebruik op elektriciteit koelt de Powerbox zijn inhoud tot 20°C koeler dan de omgevingstemperatuur. De verbeterde en zeer stille ventilator produceert maximaal 39 dB zodat je 's nachts niet wakker wordt! Het snoer en de stekker kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opgeboren wanneer de koelbox niet in gebruik is.

De Powerbox® Plus 24L heeft een antimicrobiële werking door middel van een toevoeging die geïnjecteerd is in het plastic. Met de nieuwe en moderne vormgeving, gemaakt van sterk en dik polypropyleen, blijft deze koelbox uren koel zelf wanneer hij niet is aangesloten. 

De koelbox heeft geïntegreerde poortjes om ruimte tussen de grond en de koelbox te creëren en daarmee een luchtlaag die voor extra isolatie zorgt. De afgeronde hoeken zorgen voor een moderne look en een optimale werking. De koelbox is onder andere geschikt voor 8 stuks 1,5L flessen. Door het comfortabele handvat is de koelbox gemakkelijk te vervoeren.
 

Specificaties Campingaz Powerbox 24L

- Inhoud: 24L
- Isolatiewaarde: tot 20⁰C beneden de omgevingstemperatuur
- Gewicht: 3,6 kg
- Afmetingen: 40,7x31,3x43,5 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.