filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 

Zeilmakerij bij Veneboer

Op onze eerste etage is een zeilmakerij gevestigd. Hier werkt onze zeilmaker Jaap Koster al meer dan 50 jaar, aan ervaring dus geen gebrek! Helaas is D.H.R Koster met pensioen gegaan. Mocht u een reparatie hebben of iets op maat willen laten maken, neem dan contact op via ons telefoonnummer of kom langs in onze winkel. De zeilmakerij is nog steeds geopend! 

Hij is er dagelijks bezig met het repareren van tenten, voortenten, luifels, maar ook is hij gespecialiseerd in het repareren en vervaardigen van huiven en dekzeilen voor aanhangwagens, marktkramen en diverse soorten en maten hoezen voor allerlei toepassingen. De laatste jaren is Dhr. Koster veelvuldig bezig met het maken van raamzeilen / schuifzeilen waarmee de klant zijn of haar overkapping kan afsluiten en het daarmee aangenaam maakt om er tijdens de koudere dagen te vertoeven.

De raamzeilen kunt u in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen laten maken door onze zeilmaker. Zo kunt u ze bevestigen met een caravanrail en een pees, maar ook met tourniquets en zeilringen. Daarnaast ziet u op onderstaande foto's dat je de raamzeilen schuifbaar kunt maken, maar ook kunt kiezen voor een deur met een rits. Bent u op zoek naar raamzeilen, het maken van zeil of tentdoek op maat of reparaties van hoogwaardige en goed afgewerkte kwaliteit? Dan bent u bij Veneboer Hoogeveen aan het juiste adres.

De zeilmakerij bij Veneboer, voor al uw tentreparaties, raamzeilen en verandazeilen op maat.Voor meer informatie kunt u ons bereiken via onze contactpagina. of bellen naar 0528 - 264 315 en 


Hieronder ziet u foto's van de bisonylzeilen in de zeilmakerij en enkele van de vele gemaakte raamzeilen.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Reparaties en Aanpassingen

Vakkundige reparaties door onze zeilmaker.

0,00

visibility
shopping_cart

PVC doek: 630 gram per m2

PVC doek van 2,43 meter breed

22,50

visibility

Raamzeil

Wilt u tijdens koudere dagen lekker warm en winddicht kunnen zitten in uw veranda, overkapping of prieel? Dan is een raamzeil misschien...

Op aanvraag
Welkom bij Veneboer!
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuws, volg ons dan op

 
Facebook