filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 

Zeilmakerij bij Veneboer

Op onze eerste etage is een zeilmakerij gevestigd. Hier heeft onze zeilmaker Jaap Koster meer dan 50 jaar gewerkt. Helaas is Dhr. Koster in juni 2020 met pensioen gegaan. Wij hebben de werkzaamheden met betrekking tot de zeilmakerij zelf voortgezet. Mocht u een reparatie hebben of iets op maat willen laten maken, neem dan contact op via ons telefoonnummer, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel. 

In de zeilmakerij zijn wij bezig met het repareren van tenten, voortenten, luifels. De laatste jaren is Dhr. Koster veelvuldig bezig geweest met het maken van raamzeilen / schuifzeilen waarmee de klant zijn of haar overkapping kan afsluiten en het daarmee aangenaam maakt om er tijdens de koudere dagen te vertoeven. Dit soort zeilen maken wij nog steeds.

De raamzeilen kunt u in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen laten maken in onze zeilmakerij. Zo kunt u ze bevestigen met een caravanrail en een pees, maar ook met tourniquets en zeilringen. Daarnaast ziet u op onderstaande foto's dat je de raamzeilen schuifbaar kunt maken, maar ook kunt kiezen voor een deur met een rits. Bent u op zoek naar raamzeilen, het maken van zeil of tentdoek op maat of reparaties van hoogwaardige en goed afgewerkte kwaliteit? Dan bent u bij Veneboer Hoogeveen aan het juiste adres.

De zeilmakerij bij Veneboer, voor al uw tentreparaties, raamzeilen en verandazeilen op maat.Voor meer informatie kunt u ons bereiken via onze contactpagina. of bellen naar 0528 - 264 315 en 


Hieronder ziet u foto's van de bisonylzeilen in de zeilmakerij en enkele van de vele gemaakte raamzeilen.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Reparaties en Aanpassingen

Vakkundige reparaties door onze zeilmaker.

0,00

visibility

PVC doek: 630 gram per m2

PVC doek van 2.43 meter breed

25,00

visibility

Raamzeil

Wilt u tijdens koudere dagen lekker warm en winddicht kunnen zitten in uw veranda, overkapping of prieel? Dan is een raamzeil misschien...

Op aanvraag
Welkom bij Veneboer!
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuws, volg ons dan op

 
Facebook