Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus
Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus Coleman Kobuk Valley 3 Plus
Coleman tent Kobuk Valley 3 Plus
0 Reviews | Review toevoegen
Praktische, zeer stabiele 3-persoons koepeltent met ruime voortent.
€ 179,99
€ 175,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Coleman Kobuk Valley 3 Plus

De Coleman Kobuk Valley 3 Plus een praktische koepeltent met een ruime voortent. De makkelijk op te zetten Kobuk Valley 3 Plus heeft een stabiele koepelstructuur met een voortent met voorgebogen stokken die een optimale hoogte biedt. Deze koepeltent is gemaakt van stevig polyester en beschikt over de innovatieve Coleman Blackout Bedrooms. Deze donkere slaapcabines zorgen voor comfortabele overnachtingen en beschikken over goede ventilatiemogelijkheden. De afsluitbare voorbouw heeft een vast grondzeil met opstaande randen en houdt water buiten de deur. Ook ideaal om grote kampeerspullen, buiten het slaapvertrek, droog op te kunnen bergen! De Kobuk Valley 3 Plus is ontworpen om de natuurelementen te weerstaan en heeft dan ook een waterkolom van 4500mm. Het volledig geïntegreerde grondzeil in de slaapcabine houdt de tent schoon, droog en vrij van ongedierte. 
De Kobuk Valley 3 Plus is behandeld met Colemans UVGuard™-technologie, die een bescherming van SPF 50 biedt tegen de zonnestralen. Voor extra veiligheid zijn alle stoffen brandvertragend.

Specificaties Coleman Kobuk Valley 3

- Capaciteit: 3 Personen
- Voorzien van BlackOut Bedroom-technologie
- PVC-ramen
- Waterkolom van 4500 mm
- Volledig geïntegreerd grondzeil
- Materiaal: Polyester


Stokken van glasvezel

Zeer soepele en lichte stokken van glasvezel garanderen een goede weerstand tegen wind en storm.
Brandvertragend - veiligheid eerst

De brandvertragende eigenschap van ons materiaal zorgt ervoor dat de stof niet op een gevaarlijke en ongecontroleerde manier in brand schiet. Het vuur wordt zelfs automatisch gedoofd, waardoor u de tijd hebt om te ontsnappen in geval van nood.

UV Guard™-zonnebescherming

Gecertificeerde laboratoriumtesten tonen aan dat Coleman® UVGuard™-stoffen met een beschermingsfactor van SPF50 een uitstekende bescherming bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon. Het correcte gebruik van zonnebrandcrème in combinatie met shelters die gemaakt zijn van UVGuard™-stoffen is een uitstekende manier om zonnebrand en blootstelling aan UV-stralen tegen te gaan.WeatherTec™ - comfortabel en beschut genieten

De waterdichtheid van een stof wordt gemeten met behulp van de zogenaamde waterkolom. Als een tent een waterkolom van 3000 mm heeft, wil dit zeggen dat de tent een waterkolom van 3 meter op zijn oppervlak kan dragen voordat er aan de onderkant van de stof druppels verschijnen. (Het Engelse ministerie van defensie classificeert een stof met een waterkolom van meer dan 800 mm als waterdicht).

Er zijn nog een groot aantal andere factoren die van invloed zijn op de prestaties van een tent onder slechte weersomstandigheden. Met de nieuwste technologie en strenge tests zorgt Coleman ervoor dat u altijd beschut bent tegen het weer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.